Olive, hunkat (huskat) på 1 år

Beskrivelse af Olive

En herlig inteligent familiekat!. Skønne, kælne Olive ankom til kattehjemmet som nybagt mor i foråret. Hun var enormt skravlet og sølle, og kæmpede med et massivt parasitangreb. Hele familien har været i pleje, hvor plejemor har kæmpet for at få både killingerne, men især Olive, igennem og ovenpå igen. Olive er stadig ret slank, men hun er sluppet af med parasitterne og ser smukkere og smukkere ud for hver dag. Nu er hendes killinger blevet store nok til at flytte hjemmefra, så Olive ønsker sig en familie, der har plads til en finurlig kælemis, som gerne vil hjælpe lidt med havearbejdet.

Adopter Olive

Fakta om Olive

Navn: Olive
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 1 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 26. juli 2022 14:02
Sidst opdateret: 11. august 2022 22:49
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Adoptér

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 11. august 2022 22:49