Speedy Shy, hunkat (huskat) på 3 måneder

Beskrivelse af Speedy Shy

SpeedyShy er sammen med sine 2 søskende født af en vildtlevende hunkat. De tre er blevet socialiseret og er nu klar til at få deres eget hjem. De har ikke været vant til hunde eller børn og deres nye hjem må gerne byde på tålmodighed og ro. SpeedyShy er den mest tilbageholdende af de tre søskende. Hun leger meget og gerne tæt på de mennesker, hun er tryg ved og hun elsker at blive nusset. Når man taler roligt til hende bliver hun afslappet og kærlig og kommer gerne helt op i hovedet på en og hilser på. Hun kan blive skræmt af høje lyde og er ikke vild med at blive løftet.

Adopter Speedy Shy

Fakta om Speedy Shy

Navn: Speedy Shy
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 3 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 27. juli 2022 10:37
Sidst opdateret: 11. august 2022 22:30
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Adoptér

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 11. august 2022 22:30