Twix, hunkat (huskat)

Beskrivelse af Twix

Killingerne Cookie, Twix, Oreo, Cupcake og Othello (de fire er hunner og Othello en han) blev født på kattehjemmet den 22. juni. De 5 killinger er trygge og modige. De leger vildt med hinanden og træner mussefangning med bolde, legemus og stankelben, og de er bestemt heller ikke blege for at spille op overfor støvsugeren, som de hilser på dagligt fordi de roder en del i deres vilde leg. Med killingerne i hjemmet kommer man ikke til at kede sig, for der er fuld fart over feltet indtil de falder udmattede om og gerne vil putte og nusse. Man skal dog som nyt hjem være indstillet på at killingerne ser udfordringer fremfor begrænsninger. Et eksempel herpå er deres undersøgelse af hvor stort et areal en køkkenrulle kan dække, hvis man klatrer op på bryggersbordet, skubber køkkenrullen ned og derefter hjælpes ad med at strimle den med skarpe kløer. Der er mange kvadratmeter i sådan en rulle, hvis man strimler den fint nok, og dernæst kaster rundt med strimlerne, mens man ruller rundt i papiret! Ligeledes kan killingerne lege ret vildt, og vil med det store gåpåmod ikke passe til helt små børn, eller for den sags skyld frygtsomme ældre katte. Killingerne vil i deres nye hjem have behov for plads at røre sig på og meget gerne selskab af en anden killing eller legesyg yngre kat, da de er vokset op to voksne og 12 killinger sammen, og har stor fornøjelse af hinandens selskab og af at køre krudt af på hinanden.

Fakta om Twix

Navn: Twix
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder:
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 15. september 2022 15:53
Adopteret: 27. september 2022 17:18
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Twix

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 28. september 2022 12:37