Elvira, hunkat (huskat)

Beskrivelse af Elvira

Elvira og Caroline skal ud i nyt hjem sammen, da de er meget glade for hinanden. Begge killinger er nogle helt fantastiske søde, kælne og super kærlige killinger. De har begge en stor ”W8-motor” de spinder meget højt så snart man snakker til dem eller kæler med dem. De har krudt i måsen, men har altid lige tid til at komme hen og få lidt kæl. Hvis vi tager dem op, så skal de nok fortælle, hvis de ikke har tid. Når de har krudtet af, så ligger de gerne sammen med os i huset. Om aftenen i sofaen sidder de helt oppe i hovedet på os og spinder, så vi ikke kan høre TV’et. Begge killinger er meget sociale omkring alle de mennesker, som kommer i huset. Begge killinger har været vant til at omgås vores egen voksen kat, og de forstår kattesprog og er meget dygtige til at omgås en voksen kat med respekt. Begge 2 elsker at gå meget tæt på vores ben, så man skal passe på ikke at falde over dem. Begge killinger har behov for meget kontakt, så hvis du/i arbejder 15 timer om dagen, vil de blive meget kede af det. Jeg vil ikke anbefale et hjem til disse 2 killinger i en lille lejlighed eller helt små børn. Elvira er den, som altid går forrest. Hun er utrolig kærlig og kælen, og hun elsker at få krammer og kys på siden af hovedet, så kvitterer hun også gerne med et kys. Hun er så sjov, og altid klar på at lege og fange insekter eller bare ligge på skødet eller sidde på armen. Hun kan også godt være fræk og pille i blomster, men hun er så sød, at man tilgiver hende hurtigt. Hun har næsten aldrig klørene fremme. Hun er meget dygtig til at nusse os i ansigtet med bløde poter.

Fakta om Elvira

Navn: Elvira
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder:
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 22. september 2022 11:47
Adopteret: 22. september 2022 15:16
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Elvira

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 28. september 2022 12:18