Hunkat (huskat) på 1 år

Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse

Kat: Huskat. Køn: Hun. Alder: 1 år.. Her ser i skønne Emil som man kun kan elske meget højt. Emil var virkelig i dårlig stand da han kom til os. Han var meget tynd og forkommen og med store sår i munden. Men tro os, Emil er bare blevet så frisk, sund, legesyg, kærlig, sjov og han ved ikke noget bedre end at hænge på armen mens han spinder højlydt. Vi elsker alle Emil meget højt og vi indrømmer at vi personalet har utrolig svært ved at give slip på ham. Han fylder så meget på en herlig måde og han kommer os i møde hele tiden med bolde for at lege. Vi søger et hjem hvor Emil kan være i centrum og med størrer børn som han kan lege med. Han hilser dagligt på vores hunde uden problemer og andre katte går det godt med, men han kan være fræk og dominerende overfor dem, det skal man vide. Vi forbeholder os retten til at vælge hvilken familie han skal bo hos. Der skal være adgang til en have da Emil er en aktiv lille fyr. Han er kastreret, øremærket og færdigvaccineret.

Fakta

Navn:
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 1 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 13. maj 2016 16:03
Adopteret: 15. maj 2016 12:22
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 25. august 2021 09:01