Coco, hunkat (huskat) på 6 år og 6 måneder

Da Coco er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Coco

Køn: Hun. Alder: 6 ½ år. Inde/Ude: Inde. Farve: Grå og hvid. Race: Huskat. Børn: Ja. Kat: Ja. Hund:. Ved ikke. Afdeling:. Glostrup. Vi opdaterer siden løbende, men kattene får heldigvis hurtigt nye hjem. Tøv derfor ikke med at besøge os, hvis du ser din drømmekat her. Coco er en skøn og meget imødekommende kat. Hun er også rigtig sød og kælen. Coco er hos os, da hendes tidligere ejere ikke syntes, de havde tid nok til hende. Hun kan godt sige fra og bryder sig ikke om at blive taget op. Hvis Du er på udkig efter en smuk og dejlig kat, så kom forbi og hils på Coco..

Fakta om Coco

Navn: Coco
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 6 år og 6 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 13. maj 2016 17:14
Adopteret: 27. maj 2016 15:49
Internat: Inges Kattehjem, Glostrup
Allerede adopteret
Da Coco er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Glostrup

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Glostrup

Hovedafdelingen i Glostrup blev grundlagt den 18. april 1970 af Inge Sørensen.

"Min mand var i søværnet og var ofte på togt. Når han kom hjem, syntes han, der blev flere og flere beboere fra gang til gang. Det kunne jo ikke blive ved, og da jeg erfarede, hvor lidt hjælp og forståelse, der var for kattens ve og vel, ønskede jeg mere og mere, at jeg kunne gøre noget for dem. Da firmaet jeg var ansat i, skulle flytte til Albertslund, besluttede vi at forsøge at finde en ejendom, der var mere egnet til kattene. Så i april 1970 flyttede vi fra vores dejlige byggeforeningshus ved Carlsberg på Vesterbro. Den første tid var hård. Jeg havde halvdagsarbejde, og hele huset (et nedlagt gartneri og senere barnevognsfabrik) skulle sættes i stand med de få midler, der var tilovers. Alligevel lykkedes det at starte landets første Kattehjem." fortæller Inge Sørensen.

I dag er alle bygninger istandsat. Adskillige tilbygninger har også været nødvendige, sådan at der om sommeren er plads til ikke mindre end 120 pensionskatte samt 50 nythjemskatte fordelt på 4 katteafdelinger, løbegård og sygeafdeling. Herudover råder Kattehjemmet også over egen klinik, der primært sørger for dyrlægeeftersyn, neutralisering, øremærkning og vaccination af indkomne katte.

Fakta:
Årligt bortformidler vi ca. 3.500 killinger og voksne katte til nye hjem.
På klinikken øremærker vi ca. 1700 katte årligt. Det daglige besøgstal kan i perioder komme op på mere end 100 personer.
Det største antal bortadoptioner på en enkelt dag er 31 killinger og voksne katte.

Se mere her: http://inges-kattehjem.dk/om-os/inges-afdelinger/glostrup/

Fakta om Inges Kattehjem, Glostrup

Adresse: Ejbydalsvej 260, 2600 Glostrup
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-glostrup
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 26. november 2022 13:10