Theodor og Tino, hankat (huskatte) på 1 år

Da Theodor og Tino er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Theodor og Tino

Køn: Han. Alder: Ca. 1 år. Inde/Ude: Inde/ude. Farve: Blågrå. Race: Huskatte. Børn:. Ved ikke. Kat: Ja. Hund:. Ved ikke. Afdeling:. Odense. Vi opdaterer siden løbende, men kattene får heldigvis hurtigt nye hjem. Tøv derfor ikke med at besøge os, hvis du ser din drømmekat her. Theodor og Tino er to dejlige og meget forskellige katte - selvom de af udseende ligner hinanden til forveksling. De har boet hos en familie med børn i alle aldre som indekatte. De skal i deres nye hjem have mulighed for at komme ud.. Theodor (med lidt hvidt på maven) er en den meget aktive, kælne og livlige kat. Der skal ske noget! Han vil gerne i kontakt, særligt med lidt større børn og voksne.. Tino er total modsat af sind. Han er lidt nervøst anlagt og vil ikke trives i et hjem med børn. Ejer fortæller at han først kom frem om aftenen, når børnene var gået i seng. I rolige omgivelser er han et kæmpe 'nussetræ'. Begge katte er meget milde af sind..

Fakta om Theodor og Tino

Navn: Theodor og Tino
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 1 år
Race: Huskatte
Tilføjet til siden: 15. maj 2016 13:29
Adopteret: 22. maj 2016 16:47
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Da Theodor og Tino er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 1. marts 2024 19:29