Bella, hunkat (huskat) på 1 år og 10 måneder

Da Bella er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Bella

Køn: Hun. Alder: Fra 2014. Inde/Ude: Inde/ude. Farve: Hvid med sortbrune pletter. Race: Huskat. Børn: Nej. Kat: Ja. Hund:. Ved ikke. Afdeling:. Odense. Vi opdaterer siden løbende, men kattene får heldigvis hurtigt nye hjem. Tøv derfor ikke med at besøge os, hvis du ser din drømmekat her. Bella (og søster Frida, som har fået et nyt hjem) er formidlet fra kattehjemmet som killinger i 2014. Nu er de tilbage for at blive omplaceret i nyt hjem, da der desværre var konstateret katteallergi hos deres familie. Bella vil vældig gerne kæle, og kan godt lide at lege. Hun har boet hos en familie med børn. Bella var meget skeptisk ved at komme på internat, hun er dog faldet godt til nu, men man må påregne, at det kan tage lidt tid i det nye hjem, før Bella viser sit livlige og charmerende væsen..

Fakta om Bella

Navn: Bella
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 1 år og 10 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 16. maj 2016 12:40
Adopteret: 30. maj 2016 10:44
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Da Bella er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 21. marts 2023 23:53