Hunkat på 4 år

Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse

BELLA's 2 killinger DUDDI og LILLE-TROLD (pr. kat kr. 1450,-). Til adoption fra ca. 20/7-2016 - INDEKATTE!!. BELLA ER UDEKAT/INDEKAT men ikke til adoption pt.. BELLA. Køn: hunkat. Født: ? (gætter omkring 2-4 år). Race: Huskat. På Tullebo siden: 4/3-2016. Kommer fra: Jyderup. Beskrivelse: Har angiveligt levet et par måneder bag et pizzaria. Meget sød og kær kat. Hun er fremlyst fra 4/3-2016 og 7 dage frem, der er desværre ingen der har henvendt sig (hun er dog stadig fremlyst, men officielt fremlyser man i 3-7 dage). Hun er fremlyst hos Dyrenes Beskyttelse samt på forskellige Facebook sider.. Hun er indbragt hertil, da ingen andre steder kunne/ville tage hende ind.. Bella er en sød og rar kat, meget omgængelig og kær. Hun har boet her i 1½ måned og har bare været så nem og dejlig. Eneste lille minus er at hun har en dårlig mave. Hun er ved at blive udredt, men før vi har stytr på det er hun ikke officielt til adoption.. Hun er testet for Fiv/FeLV (negativ)og er blevet vaccineret, øremærket og chippet.. Bella fødte 4 fine killinger (den ene døde desværre dagen efter af ukendte årsager) den 17/4 og fik efterfølgende lagt 3 moderløse killinger til (en rød, en grå og en grå med hvidt). Hun opdagede ikke at det ikke var hendes egne, så hun tror bare det er hendes egne, heldigvis :). Hun har kun 1½ time om at føde, hun brokkede sig vildt meget men det forstår enhver der har født godt..

Fakta

Navn:
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 4 år
Race:
Tilføjet til siden: 17. maj 2016 18:44
Adopteret: 18. maj 2016 15:39
Internat: Tullebo Kattehjem
Allerede adopteret
Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Tullebo Kattehjem

Beskrivelse af Tullebo Kattehjem

Tullebo i Vordingborg hjælper nødstedte, herreløse katte især moderløse hittekillinger.

Typisk killinger der er indleveret af Falck til dyrlæge, og som ellers ville blive aflivet.

Vi modtager principielt ikke katte med en ejer!

Vi flasker de små killinger op med modermælkserstatning og kærlighed, og giver dem en tryg og kærlig opvækst.

På Tullebo har vi ikke bure. Vi har killingerne på "børneværelset" til de er ca. 4 uger. Så får de lov at bo i stuen og når de kan klare trappen, bor de i hele huset. De har ikke adgang til have, så langt de fleste killinger vil kunne flytte i lejlighed

Vi ønsker at få nogle sociale, harmoniske og sunde killinger til herfra, derfor kommer alle killinger til Sundhedstjek hos dyrlæge, bliver vaccineret, får ormekur mv. For at hjælpe til med at begrænse bestanden af katte i Danmark, har vi valgt at killingerne bliver neutraliserede før de kommer ud i nye hjem.

Når de er 12 uger+ bliver de formidlet ud i nye gode hjem

Fakta om Tullebo Kattehjem

Adresse: Haminavej 5, 4760 Vordingborg
Hjemmeside: https://www.tullebo.dk/katte-til-adoption
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 51 90 17 18
Sidst tjekket: 17. januar 2023 19:58