Aramis, hankat (huskat) på 1 år og 9 måneder

Da Aramis er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Aramis

ARAMIS – UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: August 2014 – Ungkat. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Via katte inspektør. Egner sig bedst til: Til et hjem uden små børn. Beskrivelse:Vi vil vove pelsen med den påstand, at Aramis med alle sine skønhedsar, har været en sej vildbasse, der tidligere ikke har stillet sig bagerst i køen, når det kom til en bette “cat fight”. Men den Bad Boy, har vi altså ikke set skyggen af her på internatet. Snarere tværtimod. Vi har kun oplevet ham som en dejlig, kærlig og sød dreng.
Aramis var sammen med to andre katte, tilløber nær et hjem i Aalebæk, og manden som boede der, satte hver dag to store skåle med mad ud til dem. Det var dog ikke nok, for næste dag, var skålene altid tømt. Derfor ringede manden til os, og nu leder Aramis efter et nyt hjem.
Han er en kat, som glædeligt kommer dig i møde, og han elsker at få opmærksomhed, kæl og nus i lange baner! Sætter du dig ned på gulvet, går der ikke lang tid, før han har lagt sig til rette hos dig og spinder. Selvom Aramis nyder at putte og og hygge, vil han også gerne udenfor engang i mellem, så den mulighed skal han have i sit nye hjem. Så leder du efter en vaskeægte puttetrold med en lidt vild fortid? Så kunne Aramis måske være noget for dig.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 3. (Bemærk at vores katte ikke kan blive reserveret over telefonen).

Fakta om Aramis

Navn: Aramis
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 1 år og 9 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 20. maj 2016 12:55
Adopteret: 23. maj 2016 10:49
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da Aramis er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:54