Kaya, hunkat (huskat) på 3 år

Da Kaya er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Kaya

Køn: Hun. Alder: 2-3 år. Inde/Ude: Inde/ude. Farve: Hvid. Race: Huskat. Børn:. Ved ikke. Kat: Ja. Hund:. Ved ikke. Afdeling:. Odense. Vi opdaterer siden løbende, men kattene får heldigvis hurtigt nye hjem. Tøv derfor ikke med at besøge os, hvis du ser din drømmekat her. Kaya har levet et hårdt liv og har måtte klare sig på egen pote. Allerede sidste år blev hun observeret med killinger og hun virkede ikke tam ved første øjekast. Det tog derfor noget tid at få kontakt til katten. Det lykkedes denne gang at få fat i Kaya, inden der var flere killinger på vej og alle var ved at tabe næse og mund over den kat, der ankom. Kaya er ikke det mindste sky eller vild, hun er rolig, kælen og virker taknemmelig over det gode liv, der nu venter hende. Kaya skal ikke til helt små børn, men vil ellers egne sig i de fleste omgivelser. Da Kaya har levet lang tid ude, skal hun naturligvis have muligheden for at komme udenfor..

Fakta om Kaya

Navn: Kaya
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 3 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 22. maj 2016 09:38
Adopteret: 26. maj 2016 18:47
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Da Kaya er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 13. juli 2024 12:03