Olivia, hankat på 4 år

Da Olivia er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Olivia

Olivia er en smuk og sød skovkat/maine coon blanding på 4 år. Olivia skal bo i et hjem uden store hankatte - men hun kan med hund og andre hun katte

Fakta om Olivia

Navn: Olivia
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 4 år
Race:
Tilføjet til siden: 23. maj 2016 09:33
Adopteret: 26. maj 2016 07:28
Internat: Min Ven Katten, Hobro
Allerede adopteret
Da Olivia er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Min Ven Katten, Hobro

Beskrivelse af Min Ven Katten, Hobro

Den selvejende institution MinVenKatten Hobro er en dyreværnsorganisation, som blev stiftet i maj 2015.
Vi har lokaler i Hobro By med plads til 15 katte, men drømmen er, at vi en dag har penge nok til at købe et byhus eller et nedlagt landbrug i Hobro og drive internatet derfra.

Selvom vi er en del af MinVenKatten Organisationen og arbejder sammen med Vojens, Haderslev og Odense, har vi en selvstændig økonomi. Når du donerer penge til os, går pengene ubeskåret til de herreløse katte i Hobro og omegn.
Internatet har ingen aflønnede medarbejdere. Alle medarbejdere er frivillige ildsjæle, der brænder for at hjælpe kattene.

Pengene i vores organisation dækker primært dyrlægeregninger.
Alle katte bliver steriliseret/kastreret, øremærket, vaccineret og behandlet for lopper og orm, inden de kan blive videreformidlet ud i nye gode hjem.

Vi er et holistisk internat – hvilket betyder at vi som supplement til dyrlæge behandlingerne anvender forskellige typer alternativ behandling – herunder blandt andet Tellington T-touch til kæledyr, Sara Healing til dyr på internat, bachs blomster medicin m.fl.

Dette er udelukkende for at mindske kattenes stress niveau, og ændre uhensigtsmæssig adfærd, så kattene hurtigere bliver klar til at komme ud i nye gode hjem.
Vores behandlinger står aldrig i stedet for en dyrlæge faglig vurdering.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os om de katte som er klar til at komme videre til nye hjem eller generelle spørgsmål om katte.

Fakta om Min Ven Katten, Hobro

Adresse: Friheden 12, 9500 Hobro
Hjemmeside: http://minvenkattenhobro.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 25 54 67 89
Sidst tjekket: 20. september 2021 00:39