Stella og Lilli, hunkat (odd eye) på 9 måneder

Da Stella og Lilli er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Stella og Lilli

Køn: Hun. Alder: 2 og 9 mdr.. Inde/Ude: Inde. Farve: Hvid. Race: Odd eye. Børn:. Ved ikke. Kat: Ja. Hund:. Ved ikke. Afdeling:. Glostrup. Vi opdaterer siden løbende, men kattene får heldigvis hurtigt nye hjem. Tøv derfor ikke med at besøge os, hvis du ser din drømmekat her. Her er to smukke søstre, der søger nyt hjem da tidligere ejer udviklede allergi over for katte. Stella er meget kontaktsøgende, super kælen og imødekommende og tillige med døv, men det ser ikke ud til at være en hæmsko for hende. Lilli er lidt mere forsigtig og tilbageholdende, men meget kælen og knytter sig stærkt til sin ejer, når hun først føler sig tryg. Den grønne farve i pelsen, er fra øretatoveringen, det forsvinder hurtigt..

Fakta om Stella og Lilli

Navn: Stella og Lilli
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 9 måneder
Race: Odd eye
Tilføjet til siden: 23. maj 2016 17:09
Adopteret: 24. maj 2016 16:52
Internat: Inges Kattehjem, Glostrup
Allerede adopteret
Da Stella og Lilli er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Glostrup

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Glostrup

Hovedafdelingen i Glostrup blev grundlagt den 18. april 1970 af Inge Sørensen.

"Min mand var i søværnet og var ofte på togt. Når han kom hjem, syntes han, der blev flere og flere beboere fra gang til gang. Det kunne jo ikke blive ved, og da jeg erfarede, hvor lidt hjælp og forståelse, der var for kattens ve og vel, ønskede jeg mere og mere, at jeg kunne gøre noget for dem. Da firmaet jeg var ansat i, skulle flytte til Albertslund, besluttede vi at forsøge at finde en ejendom, der var mere egnet til kattene. Så i april 1970 flyttede vi fra vores dejlige byggeforeningshus ved Carlsberg på Vesterbro. Den første tid var hård. Jeg havde halvdagsarbejde, og hele huset (et nedlagt gartneri og senere barnevognsfabrik) skulle sættes i stand med de få midler, der var tilovers. Alligevel lykkedes det at starte landets første Kattehjem." fortæller Inge Sørensen.

I dag er alle bygninger istandsat. Adskillige tilbygninger har også været nødvendige, sådan at der om sommeren er plads til ikke mindre end 120 pensionskatte samt 50 nythjemskatte fordelt på 4 katteafdelinger, løbegård og sygeafdeling. Herudover råder Kattehjemmet også over egen klinik, der primært sørger for dyrlægeeftersyn, neutralisering, øremærkning og vaccination af indkomne katte.

Fakta:
Årligt bortformidler vi ca. 3.500 killinger og voksne katte til nye hjem.
På klinikken øremærker vi ca. 1700 katte årligt. Det daglige besøgstal kan i perioder komme op på mere end 100 personer.
Det største antal bortadoptioner på en enkelt dag er 31 killinger og voksne katte.

Se mere her: http://inges-kattehjem.dk/om-os/inges-afdelinger/glostrup/

Fakta om Inges Kattehjem, Glostrup

Adresse: Ejbydalsvej 260, 2600 Glostrup
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-glostrup
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 18. maj 2024 02:13