Hunkat (huskat) på 3 år og 9 måneder

Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse

Kat: Huskat. Køn: Hun. Alder: 3 år og 9 måneder.. Disse to smukke sorte piger, som hedder Tøsen og Trunte har mistet deres ejer, som desværre er afgået ved døden. De er de skønneste, milde katte man kan ønske sig. Lige i starten da vi fik dem ind er der ingen tvivl om at de sørgede. Det var hårdt for dem at miste deres trygge rammer. De er nu blevet utrolige hengivne og de er selvfølgelig meget knyttet til hinanden. Så de skal kun til samme hjem. Vi ønsker for dem et stille og roligt hjem hos et modent par som bare ønsker to katte som vil kæle, hygge og ligge på sofaen og få opmærksomhed. Tøsen er den mest modige og når først hun er tryg for man mange kys. Trunte kigger lidt mere an og er lidt længere om at overgive sig overfor fremmede, men tro os det kommer. De ønsker et hjem med adgang til en have og de er begge steriliseret, øremærket og vaccineret.

Fakta

Navn:
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 3 år og 9 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 30. april 2016 23:58
Adopteret: 15. maj 2016 12:55
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 25. august 2021 09:01