Adele, hunkat (huskat) på 2 år

Da Adele er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Adele

ADELE – UDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: Maj 2014 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Via katteinspektør. Egner sig bedst til: Alle. Beskrivelse:Smukke Adele blev fundet ved Farsø Golf- og Country club. Her var hun dukket op i løbet af vinteren, og med sin uimodståelige charme, fik hun indyndet sig hos en medarbejder der gav hende mad og pleje. Faktisk blev hun så afholdt at hun fik lov til at blive, og i en udbygning lidt fra klubben, fik hun lov til at bo. Men da foråret kom, gjorde forårsfornemmelserne det også. Killinger ville alligevel blive for meget for samaritaneren og derfor tog de kontakt til os.
Adele er nu neutraliseret, øremærket og klar til nyt hjem. Hun er ikke frøken hvem som helst, og kaster sig ikke bare i armene på folk. Hun vil gerne lige have lov til at se dig lidt an først, men aer man lige så stille for hende, så går der ikke lang tid før man er Adeles nye bedste ven.
Her på internatet er hun blevet meget glad for at slænge sig højt oppe på hylder og burer, og her tilbringer hun faktisk det meste af sin dag. De katte, som hun deler værelse med, er hun ikke særlig interesseret i, men hun accepterer at de også bor der. Hun vil allerhelst have menneskeligt selskab og når man går hen til hende, får man altid en varm velkomst. Adele har ikke vist synderlig interesse for løbegården, mens vi har været til stede.
Så mangler dit hjem en charmerende frøken med selvtilliden i orden, så kunne Adele måske være noget for dig?
For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3. (Bemærk at vores katte ikke kan ikke blive reserveret over telefonen).

Fakta om Adele

Navn: Adele
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 24. maj 2016 10:29
Adopteret: 30. maj 2016 11:08
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da Adele er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:54