Hvide, hunkat (huskatte) på 6 år og 2 måneder

Da Hvide er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Hvide

SOLGT. HVIDE PER & CREAMY – UDEKATTE (Skal ud sammen)
Køn: Hunkat og hankat. Alder: April2010 (Creamy) og Januar 2009 (Hvide Per) – Voksen. Race:Huskatte. På internatet siden: Marts2016. Kommer fra:Via katteinspektør. Egner sig bedst til:Alle med gode udearealer, evt. en gård. Beskrivelse: Hvide Per & Creamyer en rigtig sød katte-duo, der er meget glade for hinanden. De er tidligere genudsætningskatte og er vokset op sammen på en gård, og er vant til at gå sammen med en stor flok andre katte. De har ikke været vant til at komme indenfor, men det kan de sagtens komme. Creamyer lidt mere fremme i skoene end Hvide Per, mende er begge sociale og vil gerne både aes, nusses og leges med. De har begge mange gode musefanger-år i sig endnu, så Hvide Per & Creamyvil blive glade for at komme ud til nogle gode udearealer.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Hvide

Navn: Hvide
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 6 år og 2 måneder
Race: Huskatte
Tilføjet til siden: 24. maj 2016 13:47
Adopteret: 3. juni 2016 11:58
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Hvide er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57