Hunkat (huskat) på 9 måneder

Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse

Kat: Huskat. Køn: Hun. Alder: 9 måneder og 4 uger.. Her ser I smukke Sofie som godt nok ikke har haft det helt nemt. Hun blev fundet meget forkommen og afkræftet pga. af en stor byld som hun ikke var blevet behandlet for. Hun blev hurtigt indleveret til den nærmeste dyrlæge som straks fik hende under behandling. Nu har Sofie fået det rigtig godt. Hun er færdigbehandlet og hun har fået mod på livet igen. Hun er en rigtig glad lille kat som elsker opmærksomhed. Hun vil gerne kæles og leges med og snakkes til. Vi har observeret hende med mindre børn og det tager hun rigtig fint. Hun er meget interesseret i dem. Hun har det fint med andre katte og hun hilser dagligt på vores hunde uden problemer. Hun er virkelig bare en dejlig og meget imødekommende kat. Hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Hun er steriliseret og øremærket.

Fakta

Navn:
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 9 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 27. maj 2016 12:55
Adopteret: 5. juni 2016 12:00
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 25. august 2021 09:01