Kiss, hunkat (huskat) på 2 år og 9 måneder

Da Kiss er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Kiss

KISS – UDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: Oktober 2013 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: April 2016. Kommer fra: Privat Indlevering. Egner sig bedst til: Et stille og roligt hjem uden små børn. Beskrivelse:Kiss er en lille kat, der med sine store smukke øjne, forsigtigt kommer dig i møde. Men det gjorde hun ikke, lige da hun kom ind. Udviklingen hun er gået igennem her på internatet er fænomenal! I starten tilbragte hun al sin tid i en kurv, hvor hun bare lå og trykkede sig. Men det er utroligt hvad et par godbidder og daglige nussestunder kan gøre. I dag vil hun enormt gerne snakke med dem som kommer på besøg, men hun skal lige se folk an og over sin umiddelbare generthed, før hun kommer hen og hilser.
Af væsen er hun utrolig mild og vil man lære hende at kende, er det vigtigt at man tager sig tiden til det. Kiss er stadig, og vil nok altid være, en forsigtig dame, der lige skal se folk an, før hun overøser dem med sin kærlighed. For det er hvad der sker.
Går man ind til Kiss og sætter sig på gulvet, går der ikke lang tid, før hun kommer listende. Hun hilser lidt forsigtigt, og når hun føler sig rigtig tryg ved dig, kravler hun op for at ligge sig til rette hos dig. Hvor hun i starten kun fandt tryghed i en kurv, finder hun nu også tryghed i en favn, og det er da fantastisk. Lidt efter lidt, begynder hun også og spinde, og så bliver det ikke meget bedre i hverken Kiss’ eller vores verden.
Så mangler dit hjem en lille forsigtig kærlighedsbombe, så kunne Kiss måske være noget for dig.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 3. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Kiss

Navn: Kiss
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 år og 9 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 30. maj 2016 12:14
Adopteret: 6. juli 2016 04:36
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da Kiss er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:54