Wagner, hankat (huskat)

Da Wagner er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Wagner

WAGNER – UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Juli – 2014. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Inspektør. Egner sig bedst til: Et roligt hjem uden små børn. Beskrivelse:Wagner er en stille herre, som da han kom ind, ikke fejlede noget fysisk, men psykisk behøvede han pleje. Hvad han har oplevet siden han er så forsigtig, kan vi kun gætte os til.
Men med daglige stunder med nus og kæl, gik der dog ikke mange dage før han gjorde fremskridt. I dag bevæger han sig stadig ikke meget ud fra sin hule, men vi har alligevel lært at han er en rigtig kælepotte, der elsker når man sætter sig hos ham, og lige så stille nusser for ham. Og der går ikke lang tid før han spinder og lægger sig på siden, så at man bedre kan komme til.
Wagner er en kat, som kræver tålmodighed og store mængder af kærlighed. Og hans hjem, skal være et stille og roligt et. Med den udvikling han er gået igennem her på internatet, tror vi ikke at han er færdig med at udvikle sig. Men det kræver at man har tålmodighed, forståelse og lyst til at hjælpe en kat, med psykiske skrammer. I bytte for indsatsen, er vi ret sikre på at man får en virkelig kærlig og vidunderlig kat.
Så mangler dit hjem en lidt genert, men umådelig kærlig dreng? Så kunne Wagner måske være noget for dig.
Vi har optaget en video af Wagner, se den HER
For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Wagner

Navn: Wagner
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder:
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 31. maj 2016 08:03
Adopteret: 10. juni 2016 11:54
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da Wagner er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:54