Petite, hunkat (huskat) på 2 år og 1 måned

Da Petite er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Petite

PETITE – UDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: Juni 2014 – Ungkat. Race: Huskat. På internatet siden: Oktober 2015. Kommer fra: Via katteinspektør. Egner sig bedst til: Et hjem uden andre katte. Beskrivelse:Petite er en lille rund lækker krudtugle! Hun er det meste af tiden en super dejlig og kælen kat, men man skal ikkeundervurdere at hun såmænd også er en hunkat, og en meget bestemt en af slagsen. Hvis der er noget hun ikke gider, så skal hun nok give besked om det, og det kan ske både verbalt og mere fysisk (hvis man ikke lytter efter hendes advarsler). Derfor er det også vigtigt at Petite’s nye familie skal være god til at aflæse hendes signaler og kunne give plads til, at hun ikke altid gider at blive håndteret, eller båret rundt på.
Hun er stadigt meget glad for at lege, og når hun har brændt sit krudt af, hvilket sker ret hurtigt, elsker hun at kravle op på sit tæppe i vinduet og putte. Da Petite, ifølge hende selv, er alt for fantastisk til at dele pladsen med andre katte, skal hun i sit nye hjem være ene katte dronning.
Du kan se en video af Petite HER
For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Petite

Navn: Petite
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 år og 1 måned
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 31. maj 2016 11:54
Adopteret: 13. juli 2016 15:48
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da Petite er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:54