Internat dyr

- Overblik over dyrene på de danske internater

Find dyr på internater nær dig

Søg blandt dyr

På hjemmesiden er det muligt at søge blandt dyr på mange forskellige internater. Det er også nemt at vælge, hvilke dyr du er interesseret i.

Se dyrene

Hele tiden opdateret

Hjemmesiden holder hele tiden sig selv opdateret. Når et internat tilføjer et dyr til deres hjemmeside, vil den automatisk også komme på denne side.

Læs mere om hvordan siden fungerer

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til sitet, så kontakt mig endelig. Hvis du har spørgsmål til et dyr, bedes du kontakte det respektive internat.

Kontakt

Hvad er internat-dyr.dk?

Internat-dyr.dk er en hjemmeside, hvor du kan få et overblik over de fleste af dyrene på de danske internater.
De forskellige internaters hjemmesider bliver automatisk tjekket hele døgnet rundt, og dyrene bliver så tilføjet til denne side, hvor du får et nemt og overskueligt overblik over dyrene.
Du har desuden også mulighed for at søge i dyrene, hvis du nu ønsker en hunkat på mellem 6 måneder og 2 år, så er det en smal sag at finde. Alt dette uden at du selv skal lede på mange forskellige hjemmesider.
På siden vil du kunne finde katte, hunde, kaniner og meget mere.

Du kan læse mere på under om Internat-dyr.dk.

Hvorfor er dyrene fra mit lokale internat, ikke her på hjemmeside?

Hvis der er et internat, der endnu ikke er på hjemmesiden, så skal du være meget velkommen til at kontakte mig, og så vil jeg se om jeg kan tilføje det til hjemmesiden.

Følg internat-dyr.dk på Facebook

Du skal være velkommen til at følge os på Facebook. Der vil hver dag klokken 07:30, 17:00 og 19:30 blive lagt et billede op af et tilfældig dyr herfra siden, som søger et nyt kærligt hjem.

Så hvad venter du på?

Klik ind på "Se dyrene" og find dit nye dyr. Det er også okay bare at kigge! :-)

Nyeste dyr der søger nyt hjem