Kontakt

Jeg bliver tit spurgt om de samme spørgsmål. Du kan se nogle af dem herunder. Læs dem venligst, inden du sender mig en besked.
Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig! :-)
Hvis du er en privatperson, der har fået et kuld killinger, kan du desværre ikke komme på siden.
Hvis du derimod er et internat, en organisation, et netværk af plejekillinger eller lignende, kan du sagtens komme på siden.
Det kræver blot at du har en hjemmeside, hvor dine/jeres katte kan ses på.

Kontakt mig for at blive tilføjet til siden.
For at reservere en tid, bedes du at kontakte det respektive internat. Ved hvert dyr, kan der ses hvilket internat, det pågældende dyr befinder sig hos.
Såfremt at du har opfyldt "kravene" under "Kan jeg få mine katte på siden?", så koster det intet at komme på siden.
Hvis du har opfyldt "kravene" under "Kan jeg få mine katte på siden?", udover at du ikke har en hjemmeside, så kan vi godt finde en løsning på dette.
Jeg tilbyder at lave hjemmesider til dette formål, ganske gratis. På hjemmesiden kan du nemt tilføje katte, som I har til formidling, samt markere kattene som formidlet, når de er blevet det.

Hvis du ønsker dit eget domæne, skal du selv betale for dette. Det koster omkring 45 kroner om året (eller 180 kroner for 5 år), og omkring 65 kroner i oprettelse. Er du derimod tilfreds med en hjemmeside, der hedder x.fobr.dk, kan jeg godt gøre det gratis. Men hvis du skal have noget som x.dk, skal du altså selv betale.

Et eksempel på en hjemmeside jeg har lavet, kan ses her: http://tullebo.fobr.dk/ eller http://hurlumhej.fobr.dk/
Jeg tjener ingen penge på hjemmesiden, den er reklamefri og det er ikke muligt at donere. Hvis du ønsker at hjælpe dyrene med penge, så vil jeg anbefale at du kontakter et internat, og hører dig nærmere ad. De er rigtig glad for alle de donationer de kan få.

Hjemmesiden koster mig omkring 100kr om året at have kørende, og en del mandetimer, men det gør jeg gerne. Jeg ser det som min støtte til dyrene, da jeg ikke har mulighed for at give økonomisk støtte.
Nej det kan jeg desværre ikke. Jeg driver blot denne hjemmeside, og har ikke selv dyrene hos mig. Jeg viser blot dyr fra forskellige hjemmesider. En slags boligportal, bare for dyr på internater og lignende. Af denne årsag kan jeg ikke komme med mere information om det enkelte dyr. Her skal du henvende dig til dem, der har dyret hos sig. Når du har valgt et dyr, kan du ude i højre side, se hvor dyret befinder sig, samt kontaktoplysninger.
Nej det kan jeg desværre ikke. Du er nødt til at kontakte et internat eller lignende i nærheden af dig, og høre om de kan hjælpe. Du kan se hvilke, der er tæt på dig under "Internaterne". Vælg så én eller flere, og kontakt dem ud fra de opgivne kontaktoplysninger.
Nej det kan du desværre ikke. Du er nødt til at kontakte et internat eller lignende i nærheden af dig, og høre om de kan hjælpe. Du kan se hvilke, der er tæt på dig under "Internaterne". Vælg så én eller flere, og kontakt dem ud fra de opgivne kontaktoplysninger.
Har du spørgsmål eller ønsker du at rette henvendelse til mig kan det ske gennem følgende kontaktformular. Jeg bestræber mig på at svare inden for 3 hverdage, dog oftest inden for et par timer.

Internat-dyr.dk ejer ikke selv dyrene, og har ikke mulighed for at komme med mere information om dyrene, end det allerde er oplyst her på siden. Dette er blot en formidlingshjemmeside, der giver et nemt overblik over dyrene hos de forskellige internater. Hvis du vil høre nærmere om et af dyrene her på siden, bedes du kontakte det respektive internat.

- Kristoffer