Om Internat-dyr.dk

Søg blandt over 17.000 dyr

Det er lige nu muligt at søge blandt 17.780 dyr, fordelt over flere forskellige arter, omend mange af disse dog allerede er adopteret. Der bliver hele tiden tilføjet nye dyr.

Du kan vælge specifikke dyrearter og aldersgrupper, du vil søge i. Derudover kan du også søge på fritekst, der søger i navn, beskrivelse og race. Det er dog ikke altid at race, alder og køn er oplyst.
Dette betyder bl.a. at hvis du søger efter en hunkanin, så vil kaniner, hvis køn ikke er fastsat, ikke blive vist.

Fordelingen over dyrearterne er på nuværends tidspunkt:

  • 21 andre
  • 121 fugle
  • 828 gnavere
  • 1.628 hunde
  • 775 kaniner
  • 14.385 katte
  • 22 krybdyr

Altid ajourført

Hvert eneste minut tjekker siden automatisk et internat for nye dyr. Den første minut tjekker den internat 1, den næste minut tjekker den internat 2, sådan fortsætter det hele dagen.

Dette gør at siden altid er up to date, så du ikke går glip af alle de søde dyr. Du får derfor et suverænt overblik over dyrene på de danske internater.

Da der er lige nu er 35 internater på hjemmesiden, går der altså 35 minutter mellem at det samme internat bliver tjekket. Dog kan der være enkelte der ønsker at blive scannet knap så ofte, så de måske kun bliver opdateret 3 gange om dagen.

Dyrene bliver automatisk markeret som adopteret, når de ikke længere er på internatets hjemmeside.

Du skal være velkommen til at synes godt om os på Facebook, hvor der hver dag bliver lagt dyr herfra siden op.

Andet information

Jeg er en enkeltperson, der ejer og driver internat-dyr.dk.

Jeg tjener ingen penge på hjemmesiden, den er reklamefri og det er ikke muligt at donere. Hvis du ønsker at hjælpe dyrene med penge, så vil jeg anbefale at du kontakter et internat, og hører dig nærmere ad. De er rigtig glad for alle de donationer de kan få.

Jeg kan desværre ikke komme med mere information om dyrene, end der allerede står her. Jeg arbejder ikke sammen med noget internat, og jeg har ej heller dyr til adoption selv.
Dette er blot en formidlingshjemmeside, jeg har lavet for at give et nemt overblik, over dyrene på internaterne.

Mange af internaterne har mange flere dyr, end de viser på deres hjemmeside, disse dyr har jeg desværre ikke mulighed for at vise her.
Tag eventuelt et besøg ud til det lokale internat, og se hvilke dyr de har.