Om Internat-dyr.dk

Søg blandt over 63.000 dyr

Det er lige nu muligt at søge blandt 63.027 dyr, fordelt over flere forskellige arter, omend mange af disse dog allerede er adopteret. Der bliver hele tiden tilføjet nye dyr.

Du kan vælge specifikke dyrearter og aldersgrupper, du vil søge i. Derudover kan du også søge på fritekst, der søger i navn, beskrivelse og race. Det er dog ikke altid at race, alder og køn er oplyst.
Dette betyder bl.a. at hvis du søger efter en hunkanin, så vil kaniner, hvis køn ikke er fastsat, ikke blive vist.

Fordelingen over dyrearterne er på nuværende tidspunkt:

  • 367 andre
  • 820 fugle
  • 1.415 gnavere
  • 4.275 hunde
  • 2.496 kaniner
  • 53.543 katte
  • 111 krybdyr

Altid ajourført

Hvert eneste minut tjekker siden automatisk et internat for nye dyr. Den første minut tjekker den internat 1, den næste minut tjekker den internat 2, sådan fortsætter det hele dagen.

Dette gør at siden altid er up to date, så du ikke går glip af alle de søde dyr. Du får derfor et suverænt overblik over dyrene på de danske internater.

Da der lige nu er 18 internater på hjemmesiden, går der altså 18 minutter mellem at det samme internat bliver tjekket. Dog kan der være enkelte der ønsker at blive scannet knap så ofte, så de måske kun bliver opdateret 3 gange om dagen.

Dyrene bliver automatisk markeret som adopteret, når de ikke længere er på internatets hjemmeside.

Du skal være velkommen til at synes godt om os på Facebook, hvor der hver dag bliver lagt dyr herfra siden op.

Andet information

Jeg er en enkeltperson, der ejer og driver Internat-dyr.dk.

Jeg kan desværre ikke komme med mere information om dyrene, end der allerede står her. Jeg arbejder ikke sammen med noget internat, og jeg har ej heller dyr til adoption selv.
Dette er blot en formidlingshjemmeside, jeg har lavet for at give et nemt overblik, over dyrene på internaterne.

Mange af internaterne har mange flere dyr, end de viser på deres hjemmeside. Disse dyr har jeg desværre ikke mulighed for at vise her.
Tag eventuelt et besøg ud til dit lokale internat, og se hvilke dyr de har, der passer til netop dig. Kontakt gerne internatet inden besøg :-).